У цій статті ви дізнаєтеся, як смажити смачні котлети, яким позаздрить будь-який шеф-кухар. Не багато хто знає ці секрети приготування ніжних та соковитих котлет!

1. Для приготування котлет використовуйте змішаний фарш, що складається на 3/4 з яловичини, і на 1/4 з свинини, телятини, м'яса птиці або баранини.

2. Додайте у фарш білий хліб без кірки, розмочений у молоці.

3. Щоб котлети вийшли соковитими, додайте у фарш трохи тертої картоплі або сметани, а всередину кожної котлети покладіть по шматочку вершкового масла.

котлети, фото Pxhere
котлети, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

4. В останню чергу додайте у фарш збитий білок. При цьому жовток у фарш додавати не можна.

6. Фарш повинен "дозрівати" в холодильнику не менше 1 години, в крайньому випадку, покладіть його на холод хоча б хвилин на 10-15.

7. Перші 30 секунд котлети потрібно смажити на сильному вогні, щоб схопилася скоринка і не дозволила витекти соку. Потім вогонь потрібно зменшити до середнього, через хвилину котлети перевернути і знову на 30 секунд збільшити вогонь. Досмажте котлети на середньому вогні, періодично поливаючи їх маслом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ідеальну порцію кави, яка підбадьорить і заодно продовжить ваше життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо продукти, які допомагають прискорити метаболізм і спалити черевний жир.

Також портал Знай.uа писав, що вино – один з найулюбленіших спиртних напоїв українців.