Мафін – це маленька, округлої форми випічка, яка буває, як солодка, так і солона. Особливість яєчних мафінів в тому, що вони дуже швидко і просто готуються. Такий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 6 яєць
- 1 помідор
- 1 болгарський перець
- 4-5 шт. печериць
- 1 ст. л. борошна
- 50 г сир (будь-який твердий)
- сіль за смаком
- декілька шматочків бекону
- 1 цукіні або кабачок
Складники для мафінів можна комбінувати за смаком, випічка може бути виключно з беконом чи грибами, або просто овочева. Все залежиться від особистих вподобань.
Приготування
Кабачок, помідор, перець і гриби помити і порізати на невеликі кубики. Всі овочі змішати в окремій місткості. Твердий сир потерти на великій тертці. Розігрійте духовку до 140-150 градусів. У мисці збити яйця за допомогою вінчика, додати до них тертий сир і борошно. Все добре перемішати.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно —
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,