В Україні деруни або картопляні оладки особливо популярні. Вони є традиційною стравою слов’янської кухні. Існує чимало способів приготування цієї , наприклад, зі сметаною, шкварками або м’ясом. Однак, кулінар Євген Клопотенко пропонує спробувати пісний варіант — деруни з яблуком і соусом із солоних томатів
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Картопля (середні) - 4 шт.
- Сметана - 1 ст. л.
- Яблуко - 1/2 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт.
- Соняшникова олія (для смаження) - 3 ст. л.
- Сіль та перець на смак
Для соусу:
- Томати (солені) - 3 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Сіль за смаком
Приготування
Приготування соусу. Солоні томати роздавити, додати зубчик часнику і перебити блендером до отримання однорідної маси. Посолити за смаком. Подавати деруни з соусом.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно — . Простий рецепт приготування сирників від Євгена Клопотенка
Як повідомляв портал "Знай.ua", — приготування лінивих вареників з сиру. Ліниві вареники готуються швидко і не потребують особливих інгредієнтів
Також "Знай.ua" писав, смачніше, ніж у McDonald’s і жодної шкоди для фігури — Страви з картоплі не залишають байдужими нікого.