Ліниві сирні варенички є улюбленими ласощами дітей. Однак вони сподобаються і дорослим, тому така страва потішить всю сім'ю. Більше того, ліниві вареники готуються швидко і не потребують особливих інгредієнтів — лише те, що є під рукою. Рецепт простий, однак результат здивує. 

Інгредієнти:

  • Сир  —300 г
  • Яйця — 1 шт 
  • Борошно — 4 ст. л.
  • Цукор — 1-2 ст. л. 
  • Ваніль — за смаком
  • Сіль щіпка
  • Цедра 1/4 лимона (за бажанням)
  • Мед (за бажанням

Ліниві сирні вареники, фото: instagram.com/svetlana_roienko
Ліниві сирні вареники, фото: instagram.com/svetlana_roienko

Приготування

Ставимо каструлю з водою, щоб закипіла. Для приготування тіста змішати сир, яйця, цукор, сіль і ваніль. Якщо сир не домашній і не розминається виделкою, подрібніть все блендером до однорідної маси, щоб не було грудочок. Тоді додати борошно і розмішати. Тісто може трохи прилипати до рук, це нормально. Якщо тісто надто рідке — додати муки.

Популярні новини зараз

Переможниця "Холостяка" Даша закликає чоловіків голим задом – серце не зайняте

"Холостяк" Макс засвітився на фото в обіймах красуні-стюардеси - Даша не пробачить

В Одесі однорукий перехожий "влетів" в чужу бійку: одного "вирубив", іншого – змусив тікати

Нареченого налякав дивний ритуал першої шлюбної ночі, прийнятий у сім'ї нареченої – "Відрізається частина..."

Показати ще

Тісто розділили на 2 частини, розкатати ковбаску діаметром 1.5-2 см та порізати на колечка. Відправити першу партію вареників у кип'ячу воду. Варити на середньому або великому вогні, коли піднялися всі вгору, почекати 2 хв і діставати. Подавати гарячими зі шматочком масла, можна полити медом, сметаною, джемом. 

View this post on Instagram

Ленивые творожные варенички - любимое лакомство деток, да что уж говорить, взрослых тоже😍 Готовится быстро, а получается очень вкусно😋 #готовимвместе_svetlana_roienko . 300 г - творог 1 шт - яйца Мука - 4 ст.л. Сахар - 2 ст.л. (Я добавляю 1 ст.л., а в конце просто мёдом поливаю) Ваниль - по вкусу Соль щепотка Цедра 1/4 лимона по желанию . Ставим кастрюлю с водой, чтобы закипела и займёмся тестом. Смешали творог, яйца, сахар, соль и ваниль. Если творог не домашний и не разминается вилкой, измельчите все блендером до однородной массы, чтобы не было комочков. Добавили муку, размешали. Тесто может немного прилипать к рукам, это нормально, поверхность, где будем раскатывать посыпаем мукой и все супер. Если сильно жидкое получается, то добавляем ещё немного муки, так, как творог может быть разной жирности и от этого зависит количество муки. Тесто разделили на 2 части, катаем колбаску, диаметром 1.5-2 см, режем на колечки. За это время вода уже кипит и мы отправляем первую партию вареников, варить на среднем или большом огне, когда поднялись все вверх, подождали 2 мин и достаём. Тоже самое делаем со второй половиной теста. Подаём горячими с кусочком масла, можно полить Медом, сметаной, джемом😋 #рецепты #рубрикамоизавтраки #завтрак #детскоеменю #ленивыевареники #рецептленивыевареники #рецептвареников #варенички #детскиерецепты #еда #фудблог

A post shared by Света Роенко (@svetlana_roienko) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бабуся вас похвалить точно — рецепт ідеальних сирників на всю родину. Простий рецепт приготування сирників від Євгена Клопотенка

Як повідомляв портал "Знай.ua", швидка і неймовірно апетитна запіканка — як приготувати фаршировані макарони під соусом. Один з найсмачніших та перевірених варіантів приготування макаронів

Також "Знай.ua" писав, апетитні, соковиті та хрусткі — найкращий рецепт для приготування чебуреків вдома