Ведуча Нового каналу, передачі Ревізор Юлія Панкова поділилася корисним секретом солодкого десерту.

"Я проти магазинних солодощів, – каже ведуча Нового каналу. – Всі шоколадки, батончики, цукерки в яскравих обгортках, на жаль, не мають ніякої користі. Там тільки транс-жири, емульгатори, і ароматизатори. Власне, від цього і збільшується вага. Я за «гормон щастя» власного приготування. Коли ви знаєте, які інгредієнти використовуєте і в яких умовах готуєте. Сьогодні хочу поділитися простим, але дуже корисним рецептом – це яблучка, запечені з медом, горіхами та корицею".

Склад:

7 шт. яблук

190 г родзинок

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

7 ч. л. меду

14 шт. горіхів

7 ч. л. цукру

3 ч. л. кориці

2 ст. л. Коньяку

Десерт від Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу
Десерт від Юлії Панкової, фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. Яблука проколіть виделкою по всій поверхні.

2. Ізюм промийте, збризніть його коньяком і залиште на 30 хвилин.

3. Виріжте серцевину і частково м'якоть яблука.

4. Покладіть всередину кожного яблука по 1 ч. л. Меду, родзинок і два горіха.

5. Зверху посипте цукром і корицею.

6. На дно форми налийте води, приблизно 1 см, викладіть яблука і поставте в духовку.

7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.

"Приємного апетиту і гарного дня, – бажає вам ведуча Нового каналу!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати сир в домашніх умовах.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт знаменитого соусу Бешамель.

Також Знай. ua писав топ-5 самих смачних страв від Євгена Клопотенко.