Ведуча Нового каналу, передачі Ревізор Юлія Панкова поділилася корисним секретом солодкого десерту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Я проти магазинних солодощів, – каже ведуча Нового каналу. – Всі шоколадки, батончики, цукерки в яскравих обгортках, на жаль, не мають ніякої користі. Там тільки транс-жири, емульгатори, і ароматизатори. Власне, від цього і збільшується вага. Я за «гормон щастя» власного приготування. Коли ви знаєте, які інгредієнти використовуєте і в яких умовах готуєте. Сьогодні хочу поділитися простим, але дуже корисним рецептом – це яблучка, запечені з медом, горіхами та корицею".
Склад:
7 шт. яблук
190 г родзинок
7 ч. л. меду
14 шт. горіхів
7 ч. л. цукру
3 ч. л. кориці
2 ст. л. Коньяку
Приготування:
1. Яблука проколіть виделкою по всій поверхні.
2. Ізюм промийте, збризніть його коньяком і залиште на 30 хвилин.
3. Виріжте серцевину і частково м'якоть яблука.
4. Покладіть всередину кожного яблука по 1 ч. л. Меду, родзинок і два горіха.
5. Зверху посипте цукром і корицею.
6. На дно форми налийте води, приблизно 1 см, викладіть яблука і поставте в духовку.
7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.
"Приємного апетиту і гарного дня, – бажає вам ведуча Нового каналу!"
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати сир в домашніх умовах.
Як повідомляв Знай. ua, рецепт знаменитого соусу Бешамель.
Також Знай. ua писав топ-5 самих смачних страв від Євгена Клопотенко.