Таку паніровку робили кулінари для великих банкетів. Кабачки з приємною хрусткою скоринкою і соковитою серединкою, стали справжнім делікатесом. Це чудовий, легкий у приготуванні варіант підійде як для перекусу, так і в як гарніру.

Про корисні властивості кабачків європейці дізналися в XIX столітті, коли стали вживати його в їжу. У кабачків є всі важливі для організму мікроелементи, необхідні серця, мозку, м'язів і печінки. Ця страва сподобається навіть тим, хто не любить цей корисний овоч.

Склад:

Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube
Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube

Популярні новини зараз

Кличко залишить без житла тисячі киян

На Франківськ насувається водяний апокаліпсис, може потонути все - злякалися навіть синоптики

Задовго до Балана, - Тіна Кароль показала красеня, якого любитиме вічно

Двометровий монстр з'їв собаку на очах у її господині і не подавився - хотіла стрибнути у воду і відібрати

Показати ще

Крохмаль   200 г

Твердий сир   200 г

Кабачки — 2 шт.

Яйця — 2 шт.

Панірувальні сухарі — 3 с. л.

Перець мелений запашний

Прованські трави

Сіль

Часник — 2 зуб.

Сметана - 3 с. л.

Кріп

Спосіб приготування:

Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube
Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube

Два середніх кабачки помити, обсушити паперовим рушником і зняти шкірку. Якщо кабачки дуже молоденькі, тоді шкірку зрізати не потрібно. Нарізати овоч на довгі брусочки. Яйце добре збити, додати сіль і перець за смаком. Твердий сир натерти на крупній тертці. Для того, щоб швидко натерти сир, за 15хв до приготування, покласти його в морозилку.

Твердий сир змішати з панірувальними сухарями. Панірувальні сухарі краще зробити в домашніх умовах, т. к. покупні часто роблять хлібобулочних виробів, які вже не підлягають реалізації. У сирну паніровку додати прованські трави, або будь-які спеції за смаком. Взяти шматочок кабачка обваляти в крохмалі, далі в яйці і в сирній паніровці.

Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube
Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube

Такий процес проробити з усіма брусочками. Деко застелити пергаментним папером, викласти на нього кабачки на відстані 3 см один від одного. Розігріти духовку до 180°С і відправити туди деко з вмістом на 25 хв.

Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube
Кабачки в паніровці, скрін з відео YouTube

Подавати кабачки можна з часниково — сметанним соусом, який готується за кілька хвилин. У глибоку ємність викласти сметану високою жирністю, додати подрібнений часник і дрібно нарізаний кріп. У соус можна додати будь-яку зелень за смаком. Полити готові кабачки сметанно — часниковим соусом.

Нагадаємо, з'явився рецепт оригінального торта, приготованого на сковороді. 

Як повідомляв Знай.uа, господиням порадили рецепт лазаньї з хачапурі. 

Також Знай.uа писав, що опубліковано рецепт приготування незвичайних дієтичних котлет.