При виборі рецепту на сніданок господині зазвичай користуються трьома критеріями: простота, швидкість і ситність. Грінки, тости, сирники чи яєшні - чудові варіанти, проте увійшли в рутину. Пропонуємо вам дуже простий рецепт, який не зробить діру у вашому бюджеті, а традиційність кожного складника дозволить пропонувати цю страву навіть дітям, які схильні відмовлятись від нової їжі. Тримайте рецепт ситних сендвічів з домашнім сиром.

Інгредієнти:

Батон - 1 шт. (можна відразу купити порізаний на скибочки)

Молоко - 1 стакан

Домашній сир - 250 грам

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цукор ванільний - 1 пакет

Цукор - 1 ст.л.

Рослинна олія для смажки

Етапи:

Покладіть сир до миски і збийте блендером, додаючи ванільний цукор. Якщо маєте бажання, у суміш можете покласти небагато покришеного на шматочки банана чи персика.

В іншій мисці збиваємо яйця, цукор і дрібку солі. Після цього додайте в яйця молоко, ще раз збийте.

На скибку батона намастіть суміш із домашнього сиру. Накрийте іншою скибкою. Цей бутерброд вмочіть з обох боків у яєчну суміш.

Цей змащений бутерброд кладіть на розігріту сковороду з нагрітою олією на ній.

Смажте з двох боків до появи золотистої скоринки..

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розкрили секрет гастрономічного щастя - занотуйте рецепт та пориньте у дитинство.

Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.