Курячі крильця надзвичайно популярні у всьому світі: соковиті і хрумкі, поживні і жирні - ця страва задовольняє усі гастромрії. Ласувати такими крильцями під пиво і дружню розмову або футбол - одна насолода. Проте якщо вам здається, що зробити ідеальні крильця вдома нереально - ви помиляєтесь, пропонуємо вам рецепт, який розіб'є ваші сумніви.

Інгредієнти:

Крильця курячі 1 кг

Яйця 4 шт

Борошно 250 г

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Кукурудзяні несолодкі пластівці 250 г

Сіль за смаком

Спеції за смаком

Часник мелений 1 ч.л.

Гострий соус 50 г

Курячі крильця, фото Telegram
Курячі крильця, фото Telegram

Хід:

Відокремте три частини у кожній ніжці: передпліччя, плече і “кисть”. “Кисть” відкладіть, вона не потрібна для приготування ніжок.

Дві частини, які залишились, покладіть у підсолену воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипіла - зніміть піну та вимкніть вогонь. Дайте крильцям охолонути до кімнатної температури у бульйоні.

Яйця з сіллю і невеликою кількістю води збийте блендером до однорідної маси. Якщо хочеться гострого додайте часник, гострий перець і гострий соус.

Поставте олію для фритюру грітись.

Підготуйте одну тарілку з борошном, а іншу з кукурудзяними пластівцями.

Кожен шмат курки “скупайте” в муці, потім у яєчній суміші, після цього у пластівцях. Кожному шматку дайте час підсхонути (хв 15-20), перевертайте їх під час цього процесу.

В каструлю, в якій олія розігрілась до 180 градусів Цельсія, покладіть шматочки курки. Кожна смажитиметься приблизно 3 хв. Можете класти в кастрюлю по 5-6 штук за один раз.

Обсмажені крильця викладайте на паперові рушники, щоб позбутись непотрібних залишків жиру.

Крильця готові!

Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розкрили секрет гастрономічного щастя - занотуйте рецепт та пориньте у дитинство.

Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.