Курячі крильця надзвичайно популярні у всьому світі: соковиті і хрумкі, поживні і жирні - ця страва задовольняє усі гастромрії. Ласувати такими крильцями під пиво і дружню розмову або футбол - одна насолода. Проте якщо вам здається, що зробити ідеальні крильця вдома нереально - ви помиляєтесь, пропонуємо вам рецепт, який розіб'є ваші сумніви.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Крильця курячі 1 кг
Яйця 4 шт
Борошно 250 г
Кукурудзяні несолодкі пластівці 250 г
Сіль за смаком
Спеції за смаком
Часник мелений 1 ч.л.
Гострий соус 50 г
Хід:
Відокремте три частини у кожній ніжці: передпліччя, плече і “кисть”. “Кисть” відкладіть, вона не потрібна для приготування ніжок.
Дві частини, які залишились, покладіть у підсолену воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипіла - зніміть піну та вимкніть вогонь. Дайте крильцям охолонути до кімнатної температури у бульйоні.
Яйця з сіллю і невеликою кількістю води збийте блендером до однорідної маси. Якщо хочеться гострого додайте часник, гострий перець і гострий соус.
Поставте олію для фритюру грітись.
Підготуйте одну тарілку з борошном, а іншу з кукурудзяними пластівцями.
Кожен шмат курки “скупайте” в муці, потім у яєчній суміші, після цього у пластівцях. Кожному шматку дайте час підсхонути (хв 15-20), перевертайте їх під час цього процесу.
В каструлю, в якій олія розігрілась до 180 градусів Цельсія, покладіть шматочки курки. Кожна смажитиметься приблизно 3 хв. Можете класти в кастрюлю по 5-6 штук за один раз.
Обсмажені крильця викладайте на паперові рушники, щоб позбутись непотрібних залишків жиру.
Крильця готові!
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, випічка, яку приготує навіть дитина — пиріг на кефірі із замороженими ягодами.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розкрили секрет гастрономічного щастя - занотуйте рецепт та пориньте у дитинство.
Також "Знай.ua" писав, Фаст-фуд з Олімпу - як приготувати грецьку шаурму-гірос удома.