Знаменитий британський шеф-
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа думку Рамзі більшість солять яєчню занадто рано, через що вона виходить водянистою. Секрет шеф-кухаря у тому, що він не додає спеції до самого кінця. Спершу Гордон Рамзі розбиває три яйця в невеликий сотейник. А замість солі та інших приправ кладе туди шматочок вершкового масла і відразу ж ставить на сильний вогонь.
Яєшню у сотейнику потрібно безперервно помішувати. Рамзі наполягає на тому, що робити це слід виключно лопаткою. Час від часу він знімає сотейник з вогню, продовжує помішувати на столі, а потім ставить назад. Коли суміш стає однорідною і загусає, кухар додає половину столової ложки крем-фрешу (французького молочного продукту, що нагадує сметану). Тільки після цього бовтанку можна солити і перчити.
Гордон Рамзі подає бовтанку з бездріжджовим хлібом, розігрітим у тостері, капелюшками грибів і гроном маленьких помідорів, які смажилися на сковорідці, поки він займався приготуванням яєць. Знаменитий кухар пояснив:
"Кожен раз, коли у нас з'являється новий кухар, ми завжди просимо його приготувати яєчню-бовтанку. Якщо вона виходить ідеальною, то можна не сумніватися, що він вміє готувати".
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua", випічка, яку приготує навіть дитина —
Також "Знай.ua" писав,