Печінка з картоплею в духовці готується дуже просто. Для різноманіття можна використовувати курячі субпродукти, доповнені не тільки картоплею, але і шматочками вершкового масла, твердого сиру, шампіньйонів, овочів. Також варто спробувати варіант зі свинячою печінкою. Особливо смачною страва виходить приготована в горщиках. Нижче приведено рецепт на 8 порцій. Для
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Куряча печінка - 800 г;
- Цибуля ріпчаста - 1/2 головки;
- Морква - 1/2;
- Сметана - 300 г;
- Картопля - 600 г;
- Сир - 100 г;
- Сіль - за смаком.
Приготування:
Картоплю почистити і порізати кубиками або часточками. Підсмажити її на рослинній олії, посолити. Моркву потерти на великій тертці, цибулю нарізати дрібними кубиками. Обжарити на рослинній олії до золотистого кольору. Печінку курячу промити, нарізати невеликими шматочками. Додати її до цибулі з морквою та жарити разом протягом 5 хвилин.
До печінки додати сметану, потушити 7 хвилин, посолити. Сир натерти на великій тертці. На дно форми для запікання викласти половину печінки зі сметаною, далі викласти всю картоплю і зверху накрити рештою печінки. Посипати тертим сиром. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів. Вийняти з духовки і трохи остудити.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав,