Солити оселедець - псувати рибу, впевнені жителі Норвегії.

Найкраще рішення для оселедця - запекти його в духовці. Ця рибка виходить настільки смачною, що більше її солити нікому не захочеться.

Оселедець в духовці за своїми смаковими якостями дасть фору дорогому лососеві. Ця риба виходить соковитою і дієтичною, а ціна і смак не залишать сумнівів у господинь щодо рецепту.

Рецепт запеченого оселедця з хріном і печерицями від норвезьких рибалок

Для приготовлення:

Оселедець сирий - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Печериці - 6 шт.
Зелень - 0,5 Пуч.
Хрін - 1 ч. Л.
Рослинна олія - ​​2 ст. л.
Сіль, перець - за смаком
фольга

Ножем подрібнити гриби, цибулю і зелень. Додати до них тертий або маринований хрін, рослинне масло, посолити, поперчити - ретельно перемішати. У оселедця відрізати голову і хвіст, почистити черевце і промити під водою. У черевце помістити овочеву начинку, кожну рибку покласти на окремий лист фольги і загорнути.

Запікати оселедець 30 хвилин, а, щоб зберегти її соковитість, краще подавати в фользі - краса і аромат страви повалений всю сім'ю в приємний шок.

Дивіться ще один спосіб запікання оселедця:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з чим ліпити вареники - 10 несподіваних начинок для улюбленої української страви

Як повідомляв портал Знай.ua, рибні котлети можна приготувати за 15 хвилин

Також Знай.ua писав, солодощі без цукру допоможуть схуднути - прості рецепти на різний смак