Солити оселедець - псувати рибу, впевнені жителі Норвегії.
Найкраще рішення для оселедця - запекти його в духовці. Ця рибка виходить настільки смачною, що більше її солити нікому не захочеться.
Оселедець в духовці за своїми смаковими якостями дасть фору дорогому лососеві. Ця риба виходить соковитою і дієтичною, а ціна і смак не залишать сумнівів у господинь щодо рецепту.
Рецепт запеченого оселедця з хріном і печерицями від норвезьких рибалок
Для приготовлення:
Оселедець сирий - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Печериці - 6 шт.
Зелень - 0,5 Пуч.
Хрін - 1 ч. Л.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Сіль, перець - за смаком
фольга
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Ножем подрібнити гриби, цибулю і зелень. Додати до них тертий або маринований хрін, рослинне масло, посолити, поперчити - ретельно перемішати. У оселедця відрізати голову і хвіст, почистити черевце і промити під водою. У черевце помістити овочеву начинку, кожну рибку покласти на окремий лист фольги і загорнути.
Запікати оселедець 30 хвилин, а, щоб зберегти її соковитість, краще подавати в фользі - краса і аромат страви повалений всю сім'ю в приємний шок.
Дивіться ще один спосіб запікання оселедця:
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, з чим ліпити вареники - 10 несподіваних начинок для улюбленої української страви
Як повідомляв портал Знай.ua, рибні котлети можна приготувати за 15 хвилин
Також Знай.ua писав, солодощі без цукру допоможуть схуднути - прості рецепти на різний смак