Господині, які постали перед труднощами 90-х років знають, що економна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Рис - 1 склянка
- Фарш - 500 г
- Цибуля - 2 шт.
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 2 шт.
- Яйце - 1 шт.
- Томатна паста - 2-3 ст. л.
- Сіль, перець — за смаком
Приготування:
Заливаємо рис окропом, накриваємо кришкою і залишаємо запарюватися. Одну цибулину нарізаємо дрібним кубиком, видавлюємо часник. З'єднуємо фарш з цибулею, часником і рисом, додаємо яйце. Солимо, перчимо і гарненько вимішуємо. Решту цибулі нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на великій тертці.
На розігрітій олії обсмажуємо цибулю до прозорості та додаємо моркву. Смажимо 3-5 хвилин, кладемо томатну пасту і перемішуємо. Додаємо воду, щоб овочі були повністю їй покриті. Мокрими руками ліпимо з фаршу кульки розміром з тенісний м'яч. Викладаємо на овочеву піджарку в сковороді, накриваємо кришкою і тушкуємо 30-40 хвилин на повільному вогні. Готові їжачки обов'язково змастити сметаною.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,