Рецепт рибного салату від кухаря з польського ресторану повністю переверне уявлення про звичні для нас
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Філе оселедця (слабосолоного) — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) — 1 шт.
- Сметана — 2 ст. л.
- Гірчиця — 2 ч. л.
- Сік лимона — 1 ст. л.
Приготування:
Нарізати цибулю півкільцями, полити лимонним соком і поставити у холодильник мінімум на пів години. Філе оселедця нарізати шматочками і перекласти в салатник. У яблука вийняти серцевину, очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками. По черзі викласти шматочки оселедця з яблучними часточками, а зверху прикрасити маринованою цибулею.
Найкраще для цього салату підійде сметанно-гірчичний соус: сметану змішати з гірчицею, додати дрібку чорного перцю і трохи свіжої зелені. Гірчиця підійде будь-яка за вашим смаком — гостра, солодкувата або "Французька" в зернах. За бажанням всі інгредієнти можна перемішати. Салат прикрасити зеленню і дати йому просочитися.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,