Кулінарний критик Альберто Франциони придумав
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Яйця — 3 шт.
- Борошно — 200 г
- Молоко — 300 мл
- Сода — на кінчику ножа
- Сіль — ¼ ч. л.
- Цукор — 2 ст. л.
- Будь-яка начинка (ковбаса, м'ясо, гриби, помідори, оливки)
- Сир — 50 г
Приготування:
Два яйця збиваємо з молоком. Просіваємо борошно і додаємо соду, сіль і цукор. Замішуємо тісто на млинці. При потребі додаємо теплу воду. Тісто за консистенцією має бути як густа сметана. Виливаємо 2/3 суміші у форму і ставимо в холодильник на 10 хвилин. Коли тісто злегка застигло, викладаємо начинку — всередині піца може бути з будь-яким наповнювачем на ваш смак.
Ставимо піцу у розігріту духовку. Випікаємо її при температурі 180°C. Через 20 хвилин дістаємо форму засипаємо сиром і розбиваємо всередину яйце. А навколо заливаємо сумішшю, яка залишилася. Випікаємо ще 20 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,