Попри те, що котлети стали однією з улюблених чи не кожної сім'ї, вони не завжди виходять ніжними та соковитими. Проте існує простий спосіб покращити їхній смак та додати апетитного вигляду. Котлети за цим рецептом перетворяться у повітряні пампушки — проста добавка зробить котлетки соковитими.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Фарш – 500 г
- Газована вода – 100 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква середня – 1 шт.
- Суміш перців, паприка – по ½ ч. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні
- Рослинна олія
Приготування:
У фарш додаємо мінеральну воду і ретельно вимішуємо руками. Закриваємо харчовою плівкою і даємо постояти 15 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на дрібній тертці моркву і додаємо у фарш. Додаємо соєвий соус, перчимо за смаком і перемішуємо.
Тепер формуємо руками котлетки, обвалюємо у сухарях і смажимо на олії, на середньому вогні. Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого масла. Газована вода зробила котлети пористими і соковитими. Говорять, що цей хитрий трюк придумали ще кухарі радянських їдалень, але сьогодні про нього майже забули.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини
Як повідомляв портал "Знай.uа", . Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав,