Попри те, що котлети стали однією з улюблених
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Фарш – 500 г
- Газована вода – 100 г
- Цибуля – 1 шт.
- Морква середня – 1 шт.
- Суміш перців, паприка – по ½ ч. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сухарі панірувальні
- Рослинна олія
Приготування:
У фарш додаємо мінеральну воду і ретельно вимішуємо руками. Закриваємо харчовою плівкою і даємо постояти 15 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю, натираємо на дрібній тертці моркву і додаємо у фарш. Додаємо соєвий соус, перчимо за смаком і перемішуємо.
Тепер формуємо руками котлетки, обвалюємо у сухарях і смажимо на олії, на середньому вогні. Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого масла. Газована вода зробила котлети пористими і соковитими. Говорять, що цей хитрий трюк придумали ще кухарі радянських їдалень, але сьогодні про нього майже забули.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,