Окрошка — це легке та освіжаюче блюдо, яке особливо популярне влітку в жарку погоду. У кожної господині є свій фірмовий рецепт холодного супу. Також й відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила поділитися своїм рецептом літньої страви. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- філе індички — 60 г;
- редиска — 60 г;
- огірок — 60 г;
- яйце — 2 шт.;
- зелень — кріп, петрушка;
- зелена цибуля;
- айран — 0,5 л;
- майонез — 2 ст. л.;
- гірчиця — 2-3 ч. л.;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
1. Відваріть філе індички, потім остудіть його та наріжте кубиками.
2. Зваріть яйця вкруту, потім остудіть їх у холодній воді, очистіть від шкаралупи та теж наріжте кубиками.
3. Огірок, редиску, зелену цибулю і зелень також дрібно нарізати.
4. Помістіть всі інгредієнти у велику миску, посоліть-поперчіть за смаком і гарненько перемішайте їх.
5. Змішайте айран, майонез і гірчицю і заправте цією сумішшю нарізані продукти.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що для читачів підготували домашній рецепт торту "Пташине молоко".
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували швидкий рецепт торту зі сметанним кремом без випічки.
Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували рецепт фалафелю.