Картопля фрі є однією з найулюбленіших страв дітей і дорослих. І, на щастя, цю популярну страву можна приготувати вдома і зовсім не потрібно йти в кафе. Більше того, фрі в домашніх умовах вийде смачнішою та кориснішою, ніж у закладах фаст-фуду!
Молоду картоплю чистимо, ріжемо на тонкі прямокутники товщиною в 1 сантиметр. Яєчні білки відділяємо від жовтків, які нам не знадобляться. Білки збиваємо до піни, додаємо до них солодку паприку і сіль та ретельно розмішуємо. У глибокій посудині змішуємо нарізану картоплю та яєчні білки. Картопля повинна бути повністю покрита яєчною сумішшю.
Деко застеляємо фольгою, а зверху викладаємо картоплю. Ставимо в розігріту до 220 градусів духовку і чекаємо 10 хвилин. Дістаємо картоплю, знімаємо фольгу, кладемо її просто на деко і знову відправляємо в духовку до готовності. Готова картопля матиме золотистий відтінок.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше