Щавель в сезон часто додають у салати. Однак не менш смачним є рецепт літнього супу, який сподобається всій родині.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Щавель – 200 г
- Картопля – 3-4 штуки
- Варене яйце –2 штуки
- Рослинна олія (оливкова або соняшникова) – 1 столова ложка
- Сметана – за смаком
- Сіль – за смаком
Приготування:
2 літра фільтрованої води доводимо в каструлі до кипіння, солимо воду.
Картоплю необхідно очистити і дрібно нарізати. Його кинути в киплячу воду і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні.
поросяти, ягняти і раніше помиті листочки щавлю кинути в киплячу воду з картоплею.
Додати рослинне масло. Після закипання супу зняти його з вогню і дати настоятися 15-20 хвилин. Можна доповнити подачу.
Перед подачею додайте в тарілку з супом сметанку і половинку вареного яйця для краси.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, тесто, немов у пицейолы в Неаполі – швидкий рецепт, який завжди виходить.
Як повідомляв Знай. ua, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку.
Також Знай. ua писав, що картопля фрі без єдиної краплі олії рецепт, який змусить забути про фаст-фудах.