Як відомо, багато дівчат і жінки починають активно готуватися до літа. У кожної є своя дієта, а від улюблених калорійних страв доводитися відмовлятися. Також пані ледве стримують себе перед солодощами і, найчастіше, прослизає думка про те, щоб відкусити від якого-небудь тортика чи шоколадки хоча б один шматочок. В такому випадку, є менш калорійна альтернатива всім відомого тирамісу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- рисове борошно 80 г;
- кукурудзяний крохмаль 10 г;
- кава розчинна 1 ч. л.;
- сир мякий 100 г;
- сир знежирений 200 г;
- молоко 1,5% 110 мл;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. какао;
- цукрозамінник 4 шт;
- ½ ч. л. розпушувача;
- 1 ч. л. меду.
Спосіб приготування:
1. Спочатку відокремлюємо білок від жовтка та гарненько збиваємо його блендером.
2. Змішуємо борошно, крохмаль, какао, розпушувач, 2 штуки цукрозамінника та молоко.
3. Акуратно додаємо в отриману масу білок. Перелити все в форму та в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
4. У блендері змішуємо два види сиру з ложкою меду. Далі наливаємо півкружки води, додаємо туди ложку кави та цукрозамінник.
5. Остиглий бісквіт розрізаємо на невеликі брусочки, вмочуємо в міцну солодку каву та викладаємо шарами, чергуючи з начинкою, в баночки.
6. За бажанням можете зверху посипати трохи какао. Залишаємо в холодильнику просочуватися.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати ароматну юшку на багатті.
Як повідомляв портал "Знай.ua", в кафе Гонконгу продають морозиво зі смаком сльозогінного газу.
Також "Знай.ua" писав, що годували в радянських їдальнях.