Бобові є традиційним замінником м'яса. Їх поєднує не лише схожа текстура, але й білковий склад - фактично, бобові є найкращим джерелом протеїнів серед рослинних продуктів. Пропонуємо рецепт котлет з гороху - звичайного для української кухні інгредієнту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗамочити окропом 2 склянки сухого гороху як мінімум на 4 години, а краще на цілу ніч.
Одну цибулину ріжемо на дрібні шматки і смажимо, іншу просто ріжемо дрібними кубиками.
Замочений і промитий горох перебиваємо в блендері або через м'ясорубку разом з сирою та смаженою цибулею (друга для смаку, перша для соковитості) за бажанням додати зелені, спецій, солі.
Формуємо котлети мокрими руками, щільно притискаємо, щоб не було тріщин. Смажити з двох сторін під кришкою на рослинній олії, на середньому вогні.
Таким чином виходить страва яка є дуже дешевою, ситною, пісною, веганською та корисною, тому цей рецепт буде у пригоді безлічі категорій людей.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Прожити без м'яса та залишитися здоровим і енергійним – дієтологи назвали альтернативу.
Як повідомляв портал Знай.ua, Пиріжки з картоплею та горохом: покроковий рецепт.
Також Знай.ua писав, Гороховий суп: легкий рецепт, що не зашкодить фігурі.