Всесвітньовідомий британський кухар Джеймі Олівер поділився своїми кулінарними секретами. Його поради знадобляться кожному, оскільки на кухні ми часто потребуємо таких хитрощів. Джеймі Олівер є майстром своєї справи і його досвід в
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПоради Джеймі Олівера:
1. Якщо скропити крабове м'ясо грейпфрутовим соком і покласти його на бутерброд або подати з макаронами вийде відмінна закуска.
2. Перед смаженням або запіканням риби, натріть м'ясо рослинною олією, сковороду у цьому разі змащувати не доведеться.
3. Яйця з цукром збивайте над парою.
4. Універсальна заправка для страв — подрібнений щавель і фенхель з кількома краплями лимонного соку.
5. Ефективне подрібнення часнику — спочатку подрібніть зубчик ножем, потім посоліть і притисніть.
6. Щоб утворилася рум'яна кірочка при смаженні стейку, умочіть перед цим м'ясо в борошно.
7. Відварену картоплю для додавання у салат потрібно різати ще гарячою.
8. Щоб курку "огорнути" ароматом диму слід додати до неї шматочок бекону.
9. До ризотто під час приготування не зашкодить влити трохи вермуту.
10. Занадто солоні оливки врятує трохи оцту.
11. Щоб риба не прилипала до решітки гриля її слід натерти сіллю.
12. Якщо смажити цибулю на повільному вогні із додаванням щіпки солі, запах не зіпсує повітря по всьому будинку.
13. Щоб смак гострого перцю чилі не був нестерпним його рекомендується очистити від насіння і промити у великій кількості води.
14. У страві, яка потребує додавання м'яти, слід її покласти на початку смаження.
15. Щоб смажена риба була ароматнішою, покладіть на неї шматок жирного копченого бекону.
16. Якщо нагріти лимон або лайм, а потім, натискаючи, розкачати по столу — вони віддадуть максимум смаку.
17. Гриби найкраще солити в кінці приготування.
18. Буряк слід варити у підсоленій воді.
19. Баклажани найшвидше приготуються на пару.
20. До жирного м'яса дуже підходять абрикоси.
21. Відмінно розкриють смак шоколадного соусу апельсини.
22. Від зайвої жирності страву врятує ананас.
23. Якщо макарони потрібно зламати, загорніть їх у рушник.
24. Молоко з додаванням лимонної цедри утворить вишуканий сирний соус.
25. Для видалення зайвого жиру з курки скористуйтеся папером.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,