Баклажани по-херсонськи виходять гостро-солодкими і дуже ароматними, а готуються швидко і просто. Всього 20 хвилин — і закуска вже на столі. Їх можна подавати одразу після
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 1 кг баклажанів
- 3 солодких болгарських перці
- 1 головка часнику
- 100 г оцту (6 %)
- 200 г рослинної олії
- 3 ст. л. цукру
- 1 ст. л. солі
Приготування:
Баклажани помити і очистити від плодоніжок. Нарізати їх кільцями товщиною приблизно 1 сантиметр, пересипати сіллю і залишити на пів години, щоб пішла гіркота. Тоді обсмажити баклажани на сковороді зі 100 г рослинної олії на середньому вогні до рум'яної скоринки. На це піде приблизно 7 хв. Баклажани потрібно перевернути на іншу сторону, за необхідності додати рослинну олію, накрити кришкою і готувати на повільному вогні ще 5 хвилин.
Для приготування підливи солодкий перець і часник очистити, а потім подрібнити блендером. В отриману суміш додати оцет, цукор, 100 г олії та сіль. Все ретельно перемішати. Підливою залити обсмажені баклажани, акуратно перемішати. Розкласти закуску по банках, прокип'ятити протягом пів години, закатати кришками і зберігати у коморі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,