Ведуча Нового каналу Юлія Панкова розповіла про те, як краще всього вибрати і приготувати свіжу спаржу. Про те, як правильно приготувати спаржу, розповіла ревізор.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Мудрувати з нею не варто, – розповідає Юля. – найголовніше, що потрібно витягнути з спаржевого букета – хрускіт, а також не перебити смак свіжий спаржі зайвими інгредієнтами".
Ведуча підкреслює, що спаржу потрібно вибирати не по зовнішньому вигляду, а по хрускоту. Так, якщо спаржа гнеться, то брати її не варто, а от якщо гілочка в руках дзвінко ламається, то це ознака свіжості.
Юля ділиться з вами рецептом запеченої спаржі в беконі, який вона готує найчастіше. Власне, там рослина залишається в незмінному вигляді.
Інгредієнти:
- 500 г – молодої спаржі
- 200 г – бекону
- 100 г – тертого пармезану
Приготування:
1. Спаржу промийте і обріжте товсті, жорсткі кінці. Загорніть в бекон і викладіть на попередньо змащене олією деко.
2. Запікайте 15-20 хвилин. Перед подачею посипте тертим пармезаном.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, МастерШеф Ектор Хіменес-Браво розповів, як зробити щасливою всю сім'ю, приготувавши Тірамісу.
Як повідомляв Знай. ua, Суддя МастерШеф Ектор Хименез-Браво показав, як зробити делікатес з простих інгредієнтів.
Також Знай. ua писав, що рецепт від ведучої "Ревізора" Юлії Панкової.