Домашній оселедець під хорошим маринадом виходить набагато смачнішим, ніж магазинний. Спробувавши цей
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай у Google News!
Інгредієнти:
- оселедець свіжоморожений - 2 шт.
- сіль - 5-6 ст. л.
- цукор - 3 ст. л.
- оцет - 3 ст. л.
- чорний перець горошок
- коріандр горошок
- лавровий лист - 2 листочка
- лимон
- гілочка петрушки
- цибуля ріпчаста
Приготування:
З риби видаляємо всі плавці та нутрощі, і дуже добре промиваємо всередині. Голову також викидаємо — вона нам не знадобиться. Ріжемо рибу на шматочки шириною у 2-3 см.
Маринад: В одному літрі води розмішати 5-6 ст. л солі, 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. оцту.
У 2-х літрову банку на дно кладемо кілька горошин перцю і коріандру. Поверх них кладемо нарізаний оселедець шарами. У кожному шарі виходить по 3 шматочки риби. На кожен шматочок кладемо по одному горошку чорного перцю та посипаємо коріандром. Так робимо з кожним шаром. Заливаємо рибу маринадом і кладемо 2 лаврових листочки. Щільно закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 2 дні.
При подачі оселедець можна прикрасити півкільцями цибулі, кружальцями лимона, гілочкою петрушки і полити оливковою олією.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,