Існує безліч варіантів маринування помідорів на зиму, однак наступний рецепт дійсно особливий. Помідори виходять настільки смачними, що кожного року ви консервуватимете все більше і більше банок. Від такої смакоти будуть у захваті всі без винятку.

Читайте Знай у Google News!

Інгредієнти:

  • Помідори
  • Парасольки кропу
  • 1 зубчик часнику
  • Лавровий лист
  • 1/4 солодкого перцю
  • 2-3 розетки гвоздики
  • Запашний перець горошком
  • Перець чилі (невеликий шматочок)
  • 1 склянка цукру
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ст. л. лимонної кислоти

Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube
Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Помідори помити і проколоти зубочисткою. На дно банки покласти кріп, гвоздику, лавровий лист, запашний, солодкий і гострий перець. Далі щільно вкласти в банку помідори, залити їх окропом і почекати поки вода охолоне.

Потім злити воду і додати до помідорів порізаний часник. В кінці додати сіль, цукор, лимонну кислоту і знову залити окропом. Тепер банку треба закрутити, перевернути і загорнути у щільне покривало, поки вона не охолоне.

Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube
Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати

Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса перевершить усі ваші сподівання