Ніжне сало з прошарками м'яса можна запекти в духовці або заготувати у банці. Особливо смачною виходить засолена підчеревина. дуже простий — сало треба лише натерти спеціями і нашпигувати часником. Воно виходить ніби в'яленим і яскравим в розрізі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Підчеревок — 300 г
 - Часник — 5–6 зуб.
 - Чорний перець (мелений) — 2 ч. л.
 - Перець чилі — 2 ч. л.
 - Лавровий лист — 5 шт.
 - Сіль — за смаком
 
                
Приготування:
Якщо шматок підчеревини надто великий, його можна порізати на декілька менших частин. Тепер очистіть часник і 2–3 зубці розріжте на пластини. Зробіть надрізи в салі, щоб помістити туди пластини часнику. Потім обваляйте підчеревину у чорному перці. Далі — в перці чилі у вигляді пластівців. Подрібніть часник.
Для засолювання підійде звичайний контейнер або форма для випікання. Засипте дно форми шаром солі, а на неї викладіть сало. Зверху покладіть подрібнений часник та поламаний на шматочки лавровий лист. Засипте все вільне місце в формі сіллю. Кількість солі залежить від розміру форми і сала.
Загорніть форму в харчову плівку та покладіть сало в морозильну камеру на 1 тиждень. Через тиждень помістіть форму з салом в холодильник на добу, щоб підчеревина розморозилася. Готове сало дістаньте з форми і злегка промийте водою, щоб не змити всі спеції, а потім обсушіть паперовими рушниками.
                
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати
Також Знай.uа" писав,