Кожному з нас хочеться порадувати себе якоюсь смачним десертиком. Проте для багатьох важливо, щоб він не був занадто “важким”. Крім того, важливо, щоб приготування не потрібно було витрачати багато часу. На щастя, такі рецепти є. Наприклад, елементарна запіканка, яку можна приготувати всього за півгодини. Крім того, всі інгредієнти є на будь-якій кухні, або ж їх можна придбати в найближчому супермаркеті.

Для того, щоб втілити в життя цей чудовий рецепт, вам знадобиться всього 1 яйце, 200 грам сиру, 3 столові ложки йогурту, і 5 столових ложок пшеничного борошна. Також можна додати і будь підсолоджувач. Наприклад, варення, яке вже рік стоїть у вашій коморі.

Сирна запіканка з гречкою в мультиварці
Сирна запіканка з гречкою в мультиварці


Щоб приготувати запіканку, вам потрібно просіяти борошно в ємність, і по черзі додати туди сир, яйце і йогурт. Якщо плануєте використовувати підсолоджувач, додаємо його на цьому ж етапі. Далі всю цю суміш потрібно перемішати. Краще всього використовувати для цих цілей блендер. Далі розігріваємо духовку до 180 градусів, і відправляємо туди суміш на 30-40 хвилин. Після того як вона пропечеться, виймаємо з духовки, чекаємо, поки охолоне, і насолоджуємося!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, апетитні десерти до чаю за 10 хвилин, навіть духовку не доведеться відкривати.

Як повідомляв Знай.ua за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки.

Знай.uа писав сирний торт з вишневим желе – ягідна кислинка, солодка і ніжна прошарок зведуть вас з розуму.