Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом колумбійської кухні — смажений рис з куркою. Для приготування цієї страви знадобляться звичайні українські продукти, які доступні кожному. Свій рецепт та відео приготування рису з куркою кулінар розмістив на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • 50 г кожного (нарізаних мілким кубиком): томатів, болгарського перцю, стебла селери, моркви та цибулі
  • 1 зубчик часнику, мілко нарізаний
  • 600 г вареного білого рису
  • 100 г курячого бульйону
  • 2 курячі грудки – відварені та пошматовані руками дрібно
  • 1 ч. л. паприки
  • ½ ч. л. меленої зіри
  • 1 ч. л. томатної пасти
  • 100 г консервованого зеленого горошку
  • 100 г консервованої кукурудзи
  • 30 г зеленої цибулі нарізаної мілко
  • 30 г кінзи нарізаної мілко
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • сіль та перець за смаком
  • 1 ст.л. каперсів (за бажанням)

Рис з куркою, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo
Рис з куркою, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Приготування:

Популярні новини зараз

Озвірілі копи скрутили двох львів'ян у парку за пляшку пива

Харків'янин "замутив" басейний бізнес у дворі за гроші мешканців - дере по 200 грн з дітей

Школяр застрелився з батькової рушниці у покинутому будинку - мам посивіла, село ридає

Озеро-вбивця поглинуло двох жінок — рятували дітей всіма силами

Показати ще

На великій сковорідці нагрійте олію, обсмажте томати, болгарський перець, селеру, моркву, цибулю та часник. Коли овочі стали м’якими додайте бульйон, томатну пасту, сіль, перець, паприку, зіру та дайте зменшитись рідині вполовину, помішуйте. Додайте туди ж курку, змішайте та готуйте 5 хвилин на малому вогні.

Тепер потрібно додати білий рис, горошок, кукурудзу, каперси (за бажанням), зелену цибулю та кінзу та повільно перемішати як на відео. Готуйте 10 хвилин на малому вогні, закрийте кришкою, перемішуючи час від часу. Подавайте прикрасивши зеленню. 

View this post on Instagram

Смажений рис з куркою… Arroz con Pollo!🇨🇴😋🤗 Колумбійська кухня приходить в ваш дім! Дуже смачно і дуже просто приготувати цю сонячну страву з українських продуктів доступних кожному! Цією стравою легко нагодувати всю родину і вистачить на пару днів точно! Діліться в коментарях враженнями та публікуйте у сторіз готові страви з тегом @hectorjimenezbravo – найкращі я запощу! Arroz con Pollo (Арроз кон Пойо) Інгредієнти: • 50 грам кожного (нарізаних мілким кубиком): томатів, болгарського перцю, стебла селери, моркви та цибулі • 1 зубчик часнику, мілко нарізаний • 600 грам вареного білого рису • 100 грам куриного бульйону • 2 курячі грудки – відварені та пошматовані руками мілко • 1 ч.л. паприки • ½ ч.л. меленої зіри • 1 ч.л. томатної пасти • 100 грам консервованого зеленого горошку • 100 грам консервованої кукурудзи • 30 грам зеленої цибулі нарізаної мілко • 30 грам кінзи нарізаної мілко • 1 ст.л. оливкової олії • Сіль та перець за смаком • 1 ст.л. каперсів (за бажанням) Спосіб приготування: • На великій сковорідці нагрійте олію, обсмажте томати, болгарський перець, селеру, моркву, цибулю та часник • Коли овочі стали м’якими додайте бульйон, томатну пасту, сіль, перець, паприку, зіру та дайте зменшитись рідині вполовину, помішуйте • Додайте туди ж курку, змішайте та готуйте 5 хвилин на малому вогні • Додайте білий рис, горошок, кукурудзу, каперси (за бажанням), зелену цибулю та кінзу та повільно перемішайте як на відео • Готуйте 10 хвилин на малому вогні, закрийте кришкою, перемішуйте час від часу. • Подавайте прикрасивши зеленню. Buen provecho!

A post shared by Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo) on

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. Приготування золотистих оладок з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки