Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом колумбійської кухні — смажений рис з куркою. Для приготування цієї
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 50 г кожного (нарізаних мілким кубиком): томатів, болгарського перцю, стебла селери, моркви та цибулі
- 1 зубчик часнику, мілко нарізаний
- 600 г вареного білого рису
- 100 г курячого бульйону
- 2 курячі грудки – відварені та пошматовані руками дрібно
- 1 ч. л. паприки
- ½ ч. л. меленої зіри
- 1 ч. л. томатної пасти
- 100 г консервованого зеленого горошку
- 100 г консервованої кукурудзи
- 30 г зеленої цибулі нарізаної мілко
- 30 г кінзи нарізаної мілко
- 1 ст. л. оливкової олії
- сіль та перець за смаком
- 1 ст.л. каперсів (за бажанням)
Приготування:
На великій сковорідці нагрійте олію, обсмажте томати, болгарський перець, селеру, моркву, цибулю та часник. Коли овочі стали м’якими додайте бульйон, томатну пасту, сіль, перець, паприку, зіру та дайте зменшитись рідині вполовину, помішуйте. Додайте туди ж курку, змішайте та готуйте 5 хвилин на малому вогні.
Тепер потрібно додати білий рис, горошок, кукурудзу, каперси (за бажанням), зелену цибулю та кінзу та повільно перемішати як на відео. Готуйте 10 хвилин на малому вогні, закрийте кришкою, перемішуючи час від часу. Подавайте прикрасивши зеленню.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,