Салат з буряка і часнику є традиційною
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Буряк - 2–3 шт.
- Часник - 2 зуб.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Винний оцет - 50 мл
- Сіль - 1 ч. л.
Приготування:
Буряк помити, можна використовувати також і бадилля. Відварити його до готовності: бадилля приблизно 10 хвилин, а буряк — 45–60 хвилин. Охолодити буряк, очистити і нарізати скибочками завтовшки 1 см. Щільно скласти у чисту суху банку, пересипаючи шари подрібненим часником. Залишити вільними 1–2 см до краю.
Розвести сіль у склянці води і залити на дві третини банки. Додати оцет і оливкову олію. Якщо залишиться місце, заповнити його буряком. Щільно закрити кришкою і відправити в холодильник на 2–3 дні. Бурякова закуска може зберігатися в холодильнику кілька місяців. Перед подачею на стіл додайте до буряка трохи цибулі.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,