Скумбрія – один з найбільш універсальних і найсмачніших видів риби для приготування. Її можна готувати по-різному, але найкраще – запікати. У такому разі рибка виходить ароматною, соковитою і смачною. Пропонуємо рецепт приготування запеченої скумбрії, який винайшов Гордон Рамзі.

Гордон Рамзі, скріншот: YouTube /  WatchTheDaily
Гордон Рамзі, скріншот: YouTube / WatchTheDaily

Тут немає нічого складного.
Щоб приготувати це блюдо, вам знадобляться 2 скумбрії.

Рибку краще всього купувати охолоджену. Якщо у вас заморожена, перед приготуванням її слід розморозити. Також знадобляться 2 зубчики часнику, 2 столових ложки оливкової олії. Крім того, потрібно додати по 1 чайній ложечці солі і паприки.

Скумбрія по Гордону Рамзі

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще


Розморожену або охолоджену рибку потрібно промити під проточною водою, обрізати голову, хвіст, нутрощі і розрізати її навпіл. В результаті у нас виходить 4 філе. Філе необхідно змастити маринадом, що складається з паприки, солі, давленого часнику й оливкової олії. Коли риба змазана, її необхідно накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 4 години. Коли скумбрія промаринується, запікаємо її в духовці при температура 220 градусів. Достатньо всього 15 хвилин, і ви отримуєте недорогий, простий і дуже смачний вечерю для всієї родини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, печінковий, рибний, яблучний і з бринзою – 5 кращих рецептів домашнього паштету.

Як повідомляв портал "Знай.uа" абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить всі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі

Також Знай.uа писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки