Скумбрія – один з найбільш універсальних і найсмачніших видів риби для приготування. Її можна готувати по-різному, але найкраще – запікати. У такому разі рибка виходить ароматною, соковитою і смачною. Пропонуємо рецепт приготування запеченої скумбрії, який винайшов Гордон Рамзі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Тут немає нічого складного.
Щоб приготувати це блюдо, вам знадобляться 2 скумбрії.
Рибку краще всього купувати охолоджену. Якщо у вас заморожена, перед приготуванням її слід розморозити. Також знадобляться 2 зубчики часнику, 2 столових ложки оливкової олії. Крім того, потрібно додати по 1 чайній ложечці солі і паприки.
Розморожену або охолоджену рибку потрібно промити під проточною водою, обрізати голову, хвіст, нутрощі і розрізати її навпіл. В результаті у нас виходить 4 філе. Філе необхідно змастити маринадом, що складається з паприки, солі, давленого часнику й оливкової олії. Коли риба змазана, її необхідно накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 4 години. Коли скумбрія промаринується, запікаємо її в духовці при температура 220 градусів. Достатньо всього 15 хвилин, і ви отримуєте недорогий, простий і дуже смачний вечерю для всієї родини.
Обов'язково підпишись на наш канал в
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа"
Також Знай.uа писав,