Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею підніме настрій будь-кому. Головна перевага цього десерту у тому, що корж не вимагає випікання. Для приготування основи торта підійде будь-яке пісочне печиво, але найкраще смакуватиме шоколадне. Воно доповнить вершковий смак верхнього шару.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 100 г
  • Печиво з какао - 250 г
  • Желатин - 30 г
  • Вода - 100 мл
  • Згущене молоко варене - 200 г
  • Сметана - 700 г
  • Цукрова пудра - 80 г
  • Вишня - 350 г

Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube
Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube

Приготування:

Печиво подрібнити в крихту з допомогою блендера. Додати розтоплене вершкове масло і добре перемішати. На плоску тарілку поставте кондитерське кільце і застеліть його харчовою плівкою. Пересипте печиво у кільце, добре утрамбуйте і поставте в холодильник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тепер залийте желатин холодною кип'яченою водою. Залиште його на 15 хвилин, а потім розпустіть на водяній бані. Процідіть і дайте охолонути. Змішайте жирну сметану (мінімум 20 %), згущене молоко і цукрову пудру. Покладіть в желатин кілька ложок сметанного крему і перемішайте до однорідності.

Желатинову суміш перелийте у крем, додайте вишні без кісточок і перемішайте. Викладіть отриману масу в кільце на основу. Поставте в холодильник на 3–4 години до повного застигання. Зніміть кільце і плівку з готового торта. Такий торт "Крем-брюле" виглядає приголомшливо і вразить ваших гостей не лише красою, а й неймовірним домашнім смаком.

Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube
Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, печінковий, рибний, яблучний і з бринзою – 5 найкращих рецептів домашнього паштету

Як повідомляв портал "Знай.uа", абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить усі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки