Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею підніме настрій будь-кому. Головна перевага цього
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Вершкове масло - 100 г
- Печиво з какао - 250 г
- Желатин - 30 г
- Вода - 100 мл
- Згущене молоко варене - 200 г
- Сметана - 700 г
- Цукрова пудра - 80 г
- Вишня - 350 г
Приготування:
Печиво подрібнити в крихту з допомогою блендера. Додати розтоплене вершкове масло і добре перемішати. На плоску тарілку поставте кондитерське кільце і застеліть його харчовою плівкою. Пересипте печиво у кільце, добре утрамбуйте і поставте в холодильник.
Тепер залийте желатин холодною кип'яченою водою. Залиште його на 15 хвилин, а потім розпустіть на водяній бані. Процідіть і дайте охолонути. Змішайте жирну сметану (мінімум 20 %), згущене молоко і цукрову пудру. Покладіть в желатин кілька ложок сметанного крему і перемішайте до однорідності.
Желатинову суміш перелийте у крем, додайте вишні без кісточок і перемішайте. Викладіть отриману масу в кільце на основу. Поставте в холодильник на 3–4 години до повного застигання. Зніміть кільце і плівку з готового торта. Такий торт "Крем-брюле" виглядає приголомшливо і вразить ваших гостей не лише красою, а й неймовірним домашнім смаком.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,