Свинячі ребра найкраще запекти в духовці. А щоб
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 1 кг свинячих ребер
- 500–700 г картоплі
- 2 ст. л. діжонської гірчиці
- 1 ст. л. прованських трав
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 3–4 зуб. часнику
- 5 горошків чорного перцю
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Цільний шматок ребер промийте під водою. Очистіть картоплю і наріжте великими часточками. Застеліть деко фольгою і рівномірно розподіліть картоплю. Посипте сіллю, перцем і прованськими травами.
Змішайте діжонську гірчицю і соєвий соус. Додайте чорний перець горошком, часник, пропущений через прес, сіль і улюблені спеції. Змастіть соусом свинячі ребра.
Викладіть реберця на картоплю і накрийте фольгою. Запікайте у духовці при 200 градусів протягом 30–35 хвилин. За 5 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб дати м'ясу підрум'янитися.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,