Коли на вулиці нестерпна спека, саме час дістати з холодильника огірки з м'ятою. Такого приємного післясмаку не зможуть дати минулорічні соління. Тому даний рецепт малосольних огірків буде дуже доречний.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- - Огірки 1 кг
- - М'ята 20 г
- - Кінза 20 г
- - Оцет 50 мл
- - Часник 4 зуб.
- - Чорний перець (мелений) за смаком
- - Базилік за смаком
Приготування
1. Огірки помийте і ненадовго замочіть у холодній воді. Так вони краще очищаються від бруду, з них піде гіркота, а самі овочі насичуються вологою.
2. Відріжте кінчики і огірки розріжте на четвертинки, кожну навпіл. Повинні вийти досить великі клини.
3. Дрібно наріжте зелень і часник. Огірки перекладіть у миску, змішайте із зеленню, сіллю, часником, перцем, оцтом, сушеним базиліком і іншими прянощами за бажанням.
4. Залиште огірки в холодильнику на 2 години. Рекомендуємо зрідка перемішувати закуску, щоб все як слід промокло.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа, цю закуску зметуть зі столу в мить ока – апетитні
Також портал Знай.uа писав,