Шашлик – невід'ємний "атрибут" літнього пікніку на природі. Однак, це вже минуле століття та час забути про шампури та насолоджуватися цією гарячою стравою не тільки у свята, але й у звичайні будні на обід або вечерю. Простим і унікальним рецептом шашлику поділилися на сторінці пабліку в соціальній мережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
                
Інгредієнти:
- свинячі ребра - 900 г;
 - копчена паприка - 1 ч. л.;
 - сіль - 2 ч. л.;
 - перець - 1/2 ч. л.;
 - картопля - 900 г;
 - морква - 150 г;
 - цибуля - 150 г;
 - часник - 2 зуб.;
 - приправи для картоплі - 1 ч. л.;
 - перець - 1/2 ч. л.;
 - вода - 150 мл;
 - мед - 2 ст .л.;
 - кетчуп - 60 г;
 - соєвий соус - 60 мл
 
Спосіб приготування:
1. Спочатку наріжте ребра та змішайте їх з паприкою, 1 чайною ложкою солі та перцем.
                
2. Обсмажте ребра на сковороді з усіх боків близько 10 хвилин.
3. Потім наріжте моркву, картоплю та цибулю.
4. Цибулю додайте до ребер, добре перемішайте та зніміть з вогню.
5. До картоплі з морквою, додайте часник, приправи для картоплі, 1 чайну ложку солі та перець. Перемішайте.
6. Змішайте воду, мед, кетчуп і соєвий соус.
7. Картоплю і ребра перекладіть у рукав для запікання та залийте соусом.
8. Помістіть у духовку і запікайте 1 годину при температурі 190 градусів.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати білий борщ з фрикадельками.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт освіжаючого коктейлю з натуральних продуктів.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати бендерики з лаваша.