Окрошка здавна є улюбленою літньою стравою українців, оскільки відмінно рятує від спеки. Готувати її можна на кефірі, квасі і сметані. Однак саме окрошка на томатному соку здивує вас оригінальним смаком.

Інгредієнти

- Картопля 3–4 шт.
- Морква 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Зелена цибуля 20 г
- Огірки 1 шт.
- Огірки солоні 2 шт.
- Ковбаса варена 200 г
- Сіль за смаком
- Томатний сік 800 мл
- Розсіл огірковий 200 мл
- Лимон 0,5 шт.
- Червоний перець мелений за смаком
- Гірчиця за смаком

томатна окрошка, фото sovkusom

Приготування

1. Треба відварити до готовності картоплю, моркву і яйця. Потім дайте їм охолонути, очистіть від шкірки і шкаралупи. Замість ковбаси можете взяти будь-яке м'ясо. Його теж потрібно зварити.

Популярні новини зараз

Володимир Дантес розповів про сімейний бюджет з Дорофєєвою: "Я не знаю, скільки заробляє Надя"

Павло Зібров вивалив свій шампур в Дубаї на очах у дружини: чоловіки позаздрять

Штраф від 17 до 34 тисяч грн: МОЗ "повісив" відповідальність за проїзд без сертифіката на простих українців

Зірка "Кварталу 95" Олександр Пікалов розлучився з кумою Зеленського після 18 років шлюбу: залишив їм з сином будинок

Показати ще
2. Приступимо до приготування. Картоплю, моркву і яйця наріжте дрібними кубиками. Точно так само подрібніть свіжий і солоні огірки. Зелену цибулю разом з цибулиною порубайте.

томатна окрошка, фото sovkusom

3. Ковбасу чи м'ясо теж подрібніть кубиками. Всі підготовлені інгредієнти, посоліть і змішайте в одній ємності. Окремо змішайте томатний сік з розсолом.
4. До рідкої суміші додайте сік половини лимона і трохи червоного перцю. Охолодіть заправку в холодильнику. Перед самою подачею до столу залийте інгредієнти окрошки.

томатна окрошка, фото sovkusom

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секрет пишних панкейків, які не опадають – рецепт смачного частування нашвидкуруч.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ідеальний склад згущеного молока повинно входити всього два інгредієнти.

Також портал Знай.uа писав про простий рецепт голубців у духовці, які вийдуть неймовірно поживними і корисними.