Окрошка здавна є улюбленою літньою стравою українців, оскільки відмінно рятує від спеки. Готувати її можна на кефірі, квасі і сметані. Однак саме окрошка на томатному соку здивує вас оригінальним смаком.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- - Картопля 3–4 шт.
- - Морква 2 шт.
- - Яйце 2 шт.
- - Зелена цибуля 20 г
- - Огірки 1 шт.
- - Огірки солоні 2 шт.
- - Ковбаса варена 200 г
- - Сіль за смаком
- - Томатний сік 800 мл
- - Розсіл огірковий 200 мл
- - Лимон 0,5 шт.
- - Червоний перець мелений за смаком
- - Гірчиця за смаком
Приготування
1. Треба відварити до готовності картоплю, моркву і яйця. Потім дайте їм охолонути, очистіть від шкірки і шкаралупи. Замість ковбаси можете взяти будь-яке м'ясо. Його теж потрібно зварити.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав про