Цвітна капуста - “складний” овоч, який викликає проблеми не лише у дітей, але й у багатьох дорослих. Пропонуємо вам дати ще один шанс цій капусті, раптом тушеною ця дивина сподобається вам більше. До вашої уваги тушена цвітна капуста з курячою грудкою.

Інгредієнти:

2 курячих філе

Цвітна капуста 500 г

Твердий сир 70 г

Популярні новини зараз

Олександр Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу: історія кохання головного байкера "Квартал 95" і куми Зеленського

Зірка "Кварталу 95" Олександр Пікалов розлучився з кумою Зеленського після 18 років шлюбу: залишив їм з сином будинок

Роман Свічкоренко зустрічався з Тіною Кароль задовго до "холостячки" Злати Огнєвіч: "Так собі хлопчик"

Володимира Дантеса запідозрили в дивній любові, Дорофєєва ні до чого: "Просто кайф!"

Показати ще

Соняшникова олія 2 ст.л.

Сіль, перець за смаком

Зелень

Орегано

Цибуля 1 шт

Часник 4-5 зубчиків

Сметана 200 г

Потушкуйте цвітну капустку з куркою
Потушкуйте цвітну капустку з куркою

Хід приготування:

Промийте цвітну капусту, розберіть на суцвіття.

Філе наріжте середніми шматочками.

Наріжте цибулю півкільцями і обсмажте на розігрітій олії до золотистого кольору.

Додайте куряче філе і готуйте 3-4 хвилини. Після чого покладіть капусту і спеції. Перемішайте.

Додайте сметану і знову перемішайте.

Тушіть під кришкою на помірному вогні протягом 20 хвилин.

Вичавіть в сковороду часник, всипте подрібнену зелень і тертий сир.

Готуйте ще 2 хвилини (можна не накривати кришкою), а потім зніміть з вогню.

Смачного!

Цю страву можна подавати разом із салатом або картоплею. Можна ж насолоджуватись нею і без додаткових компонентів, адже поєднання курки і капусти - чудова дієтична ідея!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніжні голубці з пекінської капусти, які не розвалюються — оригінальний спосіб приготування улюбленої страви.

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля