У суботу, 27 червня, у всьому світі відзначають День рибальства. В честь цього дня учасник гастрошоу "Хлібне видовище", шеф-кухар Ілля Сьомін вирішив поділитися власним рецептом смачної юшки. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- морква —2 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- лавровий лист — 2 шт.;
- перець горошком — за смаком;
- картопля — 2 шт.;
- печериці — 100 г;
- філе сьомги — 500 г;
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- сіль — за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку слід нарізати моркву кубиками та висипати в каструлю з водою, після чого довести до кипіння.
2. Почистити цибулину та додати до каструлі разом з лавровим листом, перцем і картоплею, попередньо нарізаною кубиком. Варити на повільному вогні, посолити.
3. Коли картопля буде майже готова, потрібно додати шампіньйони та сьомгу, нарізану великим кубиком.
4. Потім додати оливкове масло та зняти з вогню.
5. Перед подачею до столу за бажанням можна посипати страву зеленню.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати апетитну рибку в духовці під шубою з овочів.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт торта "Монастирська хатинка".
Також "Знай.ua" писав, як правильно приготувати смажену картоплю.