У суботу, 27 червня, у всьому світі відзначають День рибальства. В честь цього дня учасник гастрошоу "Хлібне видовище", шеф-кухар Ілля Сьомін вирішив поділитися власним рецептом смачної юшки. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Ілля Сьомін, Новий канал

Інгредієнти:

  • морква —2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • перець горошком — за смаком;
  • картопля — 2 шт.;
  • печериці — 100 г;
  • філе сьомги — 500 г;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • сіль — за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку слід нарізати моркву кубиками та висипати в каструлю з водою, після чого довести до кипіння.

Популярні новини зараз

Киян виженуть зі смердючих маршруток

Під Києвом чорна тварюка відправила хлопчика в реанімацію - пас гусей

Народні прикмети з давніх-давен: чому не можна прибирати крихти рукою і їсти в темряві

Гройсман знайшов заміну "Армії, вірі, мові" - хоче допомогти грошима

Показати ще

2. Почистити цибулину та додати до каструлі разом з лавровим листом, перцем і картоплею, попередньо нарізаною кубиком. Варити на повільному вогні, посолити.

3. Коли картопля буде майже готова, потрібно додати шампіньйони та сьомгу, нарізану великим кубиком.

4. Потім додати оливкове масло та зняти з вогню.

5. Перед подачею до столу за бажанням можна посипати страву зеленню.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати апетитну рибку в духовці під шубою з овочів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт торта "Монастирська хатинка".

Також "Знай.ua" писав, як правильно приготувати смажену картоплю.