Страви в горщиках - класична страва української кухні, яка чудово підходить до святкового столу. Однак не гірше ніж українці цю техніку опанували білоруси, в яких однією з традиційних наїдків є жаренка. Головна її деталь, яка помітна вже в назві - той факт, що всі інгредієнти попередньо обсмажують, і вже тоді кладуть у горщика.

Рецепт жаренки Знай.ua розповідає на основі матеріалу SoVkusom.

Інгредієнти (на 4 порції)

Картопля 8 шт.

Яловичина 300 г

Популярні новини зараз
В "Укренерго" зробили заяву про відключення світла взимку Пенсія поменшає після перерахунку: у кого спорожніють гаманці Майно грає роль: ПФУ назвав 5 підстав для скасування субсидії "ПриватБанк" вводить нові правила: популярна послуга стане платною
Показати ще

Сушені гриби 40 г

Цибуля 1 шт.

Морква 1 шт.

Сметана 2 ст. л.

Томатний соус 1 ст. л.

Приготування

Почистьте овочі. Замочіть сухі гриби на декілька годин. Після промийте їх і відваріть. Відвар не виливайте - він ще знадобиться.

М'ясо наріжте великими кубиками. Овочі теж наріжте кубиками. Окремо обсмажте кожен продукт на рослинній олії. Наріжте гриби. Їх також потрібно обсмажити.

Візьміть порційні горщики. Складіть всі продукти усередину, у кожен горщик додайте грибний бульйон, томатний соус, борошно і сметану, а також сіль і перець.

Поставте горщики в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте до готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, унікальний рецепт м'яса, що зуміє підкорити серце будь-якого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, як приготувати смачний джерело вітамінів в суп, піцу, салат або картоплю.

Також Знай. ua писав, що бабусин рецепт, за який взимку ви скажете "спасибі".