Страви в горщиках - класична страва української кухні, яка чудово підходить до святкового столу. Однак не гірше ніж українці цю техніку опанували білоруси, в яких однією з традиційних наїдків є жаренка. Головна її деталь, яка помітна вже в назві - той факт, що всі інгредієнти попередньо обсмажують, і вже тоді кладуть у горщика.

Рецепт жаренки Знай.ua розповідає на основі матеріалу SoVkusom.

Інгредієнти (на 4 порції)

Картопля 8 шт.

Яловичина 300 г

Популярні новини зараз
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще

Сушені гриби 40 г

Цибуля 1 шт.

Морква 1 шт.

Сметана 2 ст. л.

Томатний соус 1 ст. л.

Приготування

Почистьте овочі. Замочіть сухі гриби на декілька годин. Після промийте їх і відваріть. Відвар не виливайте - він ще знадобиться.

М'ясо наріжте великими кубиками. Овочі теж наріжте кубиками. Окремо обсмажте кожен продукт на рослинній олії. Наріжте гриби. Їх також потрібно обсмажити.

Візьміть порційні горщики. Складіть всі продукти усередину, у кожен горщик додайте грибний бульйон, томатний соус, борошно і сметану, а також сіль і перець.

Поставте горщики в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте до готовності.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, унікальний рецепт м'яса, що зуміє підкорити серце будь-якого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, як приготувати смачний джерело вітамінів в суп, піцу, салат або картоплю.

Також Знай. ua писав, що бабусин рецепт, за який взимку ви скажете "спасибі".