Якщо ви шукаєте простий і водночас оригінальний спосіб приготування кабачків, пропонуємо спробувати рецепт кабачкового паштету. Він багато в чому нагадує класичний
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом ідеальної намазки на бутерброди ділиться сайт "Со вкусом".
Інгредієнти:
- Кабачок - 500 г
- Морква - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Плавлений сир - 150 г
- Соняшникова олія - 2 ст. л.
- Кріп - 1 ст. л.
- Сіль — за смаком
Приготування:
Кабачки наріжте на кубики зі сторонами близько 2 см, моркву почистьте і натріть. Цибулину без лушпиння дрібно наріжте. На розігріту з маслом сковорідку спершу викладіть моркву, потім цибулю і смажте їх до м'якості. Потім додайте кабачки і тушкуйте ще 5 хвилин. Опісля зніміть овочі з вогню і дайте їм охолонути.
Плавлений сир наріжте на кубики. Тушковані кабачки з цибулею і морквою перекладіть у чашу блендера. Додайте до них сир та зелень. Посоліть. Подрібніть вміст блендера в однорідну пасту. Перекладіть готову намазку в контейнер і тримайте її декілька годин у холодильнику.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо, старий бабусин рецепт —
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,