Часникова картопля запечена в духовці підкорить вас з першого погляду.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОригінальний рецепт запікання картоплі пропонує редакція "
Інгредієнти:
- Картопля - 10 шт.
- Твердий сир - 150 г
- Вершкове масло - 2–3 ст. л.
- Бекон - 200 г
- Печериці - 150 г
- Зелень - 20 г
- Сметана - 200 мл
- Часник - 5 зуб.
- Сіль — за смаком
- Чорний перець (мелений) - за смаком
Приготування:
Добре вимийте картоплю, відваріть у підсоленій воді. Злийте воду і залиште остигати. Дрібно наріжте шампіньйони і бекон. Додайте сметану, розм'якшене вершкове масло, тертий сир, подрібнену зелень, сіль, перець, видавіть часник. Все ретельно перемішайте.
Тепер розріжте картоплю навпіл. Викладіть половинки на деко і змастіть начинкою. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картоплю 15–20 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Часниковий картопляний гарнір чудово підійде до будь-якого м'яса. Втім, таку картоплю можна їсти й просто з солоними огірочками.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,