Як відомо, солодощі – слабкість як дівчат, так і дітей. Мало хто може встояти перед полицею в супермаркеті з різними батончиками та шоколадними яйцями.Також всі ми знаємо про те, що домашнє завжди краще покупного. Тому для читачів підготували простий рецепт смачного "кіндера пінгві", пише паблік у соціальній мережі Instagram.

Кіндер пінгві, скріншот Instagram

Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.;
  • ванілін;
  • молоко 2,5% жирності – 160 мл;
  • цукрозамінник;
  • какао – 20 г;
  • рисове борошно – 70 г;
  • льняна мука – 20 г;
  • желатин – 8 г;
  • рікотта лайт – 250 г.

Спосіб приготування:

1. Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків і білки збити до стійких піків, а до жовтків додати 60 мл молока, ванілін, цукрозамінник і ретельно перемішати віночком.

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

2. Вмішати білки до жовтків акуратно в кілька прийомів.

3. Змішати всі сухі інгредієнти, просіяти їх через сито в раніше отриману суміш і добре перемішати.

4. Готове тісто вилити у форму для випікання і відправити в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах.

5. До желатину додати 100 мл молока та дати набрякнути. Відправити в мікрохвильову піч, щоб желатин повністю розчинився.

6. Рікотту перемішати з цукрозамінником.

7. Змішуємо обидві суміші.

8. Готовий корж охолодити і розрізати на 2 частини.

9. Потім укладаємо перший корж у форму і зверху викладаємо готовий крем. Накриваємо другим коржем і відправляємо до холодильнику на 2-3 години (краще на ніч).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати бізе в мікрохвильовці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт молодої картоплі з кропом.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати млинці з кукурудзяного борошна на ряжанці.