Як відомо, солодощі – слабкість як дівчат, так і дітей. Мало хто може встояти перед полицею в супермаркеті з різними батончиками та шоколадними яйцями.Також всі ми знаємо про те, що домашнє завжди краще покупного. Тому для читачів підготували простий рецепт смачного "кіндера пінгві", пише паблік у соціальній мережі Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- яйце – 4 шт.;
- ванілін;
- молоко 2,5% жирності – 160 мл;
- цукрозамінник;
- какао – 20 г;
- рисове борошно – 70 г;
- льняна мука – 20 г;
- желатин – 8 г;
- рікотта лайт – 250 г.
Спосіб приготування:
1. Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків і білки збити до стійких піків, а до жовтків додати 60 мл молока, ванілін, цукрозамінник і ретельно перемішати віночком.
2. Вмішати білки до жовтків акуратно в кілька прийомів.
3. Змішати всі сухі інгредієнти, просіяти їх через сито в раніше отриману суміш і добре перемішати.
4. Готове тісто вилити у форму для випікання і відправити в духовку на 10-15 хвилин при 180 градусах.
5. До желатину додати 100 мл молока та дати набрякнути. Відправити в мікрохвильову піч, щоб желатин повністю розчинився.
6. Рікотту перемішати з цукрозамінником.
7. Змішуємо обидві суміші.
8. Готовий корж охолодити і розрізати на 2 частини.
9. Потім укладаємо перший корж у форму і зверху викладаємо готовий крем. Накриваємо другим коржем і відправляємо до холодильнику на 2-3 години (краще на ніч).
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати бізе в мікрохвильовці.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт молодої картоплі з кропом.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати млинці з кукурудзяного борошна на ряжанці.