Окрошкою називають холодний суп на основі квасу, однак при правильному підході квас можна замінити пивом, оскільки технології приготуванні цих напоїв схожі, а відмінності полягають тільки в міцності і додаванні хмелю.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяУ помірних кількостях окрошка на пиві не тільки смачна, але і є непоганим антипохмільним засобом, а приготування займає не більше 30 хвилин.
Інгредієнти:
- Редиска - 2 штуки;
- Зелена цибуля - 1 пучок;
- Огірки - 2 штуки;
- Варена ковбаса 400 г
- Картопля - 2 штуки;
- Яйце куряче - 2 штуки;
- Пиво - 1 л;
- Сіль за смаком.
Приготування:
1. Картоплю вимити, відварити в мундирах, остудити, очистити від шкірки і нарізати маленькими кубиками.
2. Огірки вимити, при необхідності очистити від шкірки (якщо вона занадто товста і груба) і нарізати невеликими кубиками.
3. Яйця зварити круто, остудити, очистити і дрібно порубати.
4. Ковбасу (її можна при бажанні замінити на відварну телятину або яловичину) порізати дрібними скибочками.
5. Редис вимити, просушити паперовим рушником, зрізати кінчики і нарізати тонкими кружечками.
6. Зелена цибуля промити, просушити і дрібно порубати.
7. Помістити всі підготовлені інгредієнти в об'ємну глибокий посуд, посолити і як слід перемішати. Залити окрошку охолодженим пивом і ще раз перемішати.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, для смачного пікніка: швидкий рецепт шашлику ″картопля в беконі″
Як повідомляв портал Знай.ua, секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.ua писав, про