Окрошкою називають холодний суп на основі квасу, однак при правильному підході квас можна замінити пивом, оскільки технології приготуванні цих напоїв схожі, а відмінності полягають тільки в міцності і додаванні хмелю.

У помірних кількостях окрошка на пиві не тільки смачна, але і є непоганим антипохмільним засобом, а приготування займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Редиска - 2 штуки;
  • Зелена цибуля - 1 пучок;
  • Огірки - 2 штуки;
  • Варена ковбаса 400 г
  • Картопля - 2 штуки;
  • Яйце куряче - 2 штуки;
  • Пиво - 1 л;
  • Сіль за смаком.

Окрошка, фото: youtube
Окрошка, фото: youtube

Приготування:

Популярні новини зараз

Під Чернівцями китайський вірус проник до дитсадка - малюки не скоро повернуться до груп

Головне за ніч: українці "прощаються" з Притулою, обстріл противників Лукашенка і 4 тисячі поборів до ПФУ з кожного українця

Центр Львова усіяний мертвими тілами, городяни нажахані: "Вже не вперше"

На вулицях Львова розцвіла "квітка смерті" - страшно прекрасна

Показати ще

1. Картоплю вимити, відварити в мундирах, остудити, очистити від шкірки і нарізати маленькими кубиками.

2. Огірки вимити, при необхідності очистити від шкірки (якщо вона занадто товста і груба) і нарізати невеликими кубиками.

3. Яйця зварити круто, остудити, очистити і дрібно порубати.

4. Ковбасу (її можна при бажанні замінити на відварну телятину або яловичину) порізати дрібними скибочками.

5. Редис вимити, просушити паперовим рушником, зрізати кінчики і нарізати тонкими кружечками.

6. Зелена цибуля промити, просушити і дрібно порубати.

7. Помістити всі підготовлені інгредієнти в об'ємну глибокий посуд, посолити і як слід перемішати. Залити окрошку охолодженим пивом і ще раз перемішати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, для смачного пікніка: швидкий рецепт шашлику ″картопля в беконі″

Як повідомляв портал Знай.ua, секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.ua писав, про ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння