Існує величезна кількість рецептів приготування курки. З цією птицею можна експериментувати як завгодно. Сьогодні ми запропонуємо вам рецепт, який називається “П'яна курка”. Після візиту друзів у вас залишилося трохи пива? Не виливайте залишки, адже вони допоможуть вам зробити шедевральну страву.
Для приготування “П'яної Курки” нам знадобляться:
курка – 1 тушка;
пиво – 100 гр.;
картопля – 200 гр;
бальзамічний оцет – 1 ст. л.;
мед – 3 чайн. л.;
гірчиця – 1 чайн .л.;
томатна паста – 1 ст. л.;
оливкова олія;
часник сушений – 1 чайн. л.;
розмарин – 1 чайн. л.;
паприка – 1 чайн. л.;
сіль, перець – за смаком.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Для початку готуємо маринад. Для цього необхідно додати в маленьку ємність бальзамічний оцет, оливкова олія (для маринаду – 3 чайн. л.), мед, томатну пасту і гірчицю. Додаємо спеції, які забезпечать нашої курці незабутній аромат – часник, розмарин, паприку і перець. Можна трохи посолити. Коли всі інгредієнти будуть в ємності, додаємо пиво і розмішуємо віночком суміш до однорідного стану.
Далі беремо курячу тушку, і наносимо на неї маринад пензликом. Промазати необхідно добре, щоб курка була покрита їм рівномірно. Викладаємо тушку на деко. Нарізаємо тонкими скибочками 200 гр. картоплі, розкладаємо навколо курки, поливаємо оливковою олією, солимо і перчимо. Відправляємо нашу страву в духовку на годину при температурі 160 градусів.
На цьому все. Всього через 60 хвилин ви отримаєте повноцінний вечерю, якому будуть раді як члени вашої родини, так і ваші гості.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав про