У магазинах представлена величезна різноманітність ковбас і сосисок. Проте ніколи не можна бути впевненим у тому, з чого зроблені ці продукти і який відсоток м'яса туди поклали. Крім того, свіжість і якість м'яса для ковбаси можна дізнатися тільки якщо готувати самостійно. Що ми і пропонуємо вам зробити.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗнадобиться:
- Свиняча вирізка – 1 кг
- Куряче філе – 700-800 г
- Сало – 200 г
- Яйця – 3-4 шт.
- Часник – 6 зубчиків
- Крохмаль – 3-4 ст. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Перець чорний горошок – за смаком
- Перець духмяний горошок – за смаком
- Суміш спецій і прянощів – за бажанням (але не обов'язково).
- Фольга харчова (плівка).
Як готувати:
М'ясо та сало необхідно нарізати дрібними кубиками.
Яйця збити і додати до них спеції, дрібно нарізаний часник, сіль і перець. Красивий золотистий колір ковбасок можуть додати каррі або куркума. Будьте обережні, карі має сильний аромат, який люблять не всі.
В яєчну суміш потроху потрібно додати крохмаль і розмішати. Суміш не повинна мати грудочок.
На третьому етапі необхідно змішати м'ясо з салом і яєчну суміш, перемішати хороший фарш.⠀
Готовий фарш викладайте ложкою на відрізок фольги, у вигляді ковбаски. Загорніть фарш у фольгу, як загортають цукерку, при цьому постарайтеся щільно закрити краї, щоб сік не витікав при запіканні.
Цю ковбасу необхідно запікати в духовці при температурі 180-200 градусів протягом години.
Перед подачею зніміть фольгу і домашню ковбасу наріжте на шматочки. Невеликі ковбаски можна подавати цілком.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, швидкий рецепт курячої буженинки на молоці.
Як повідомляв Знай. ua, як приготувати вишукану вишневу наливку.
Також Знай. ua писав, що як приготувати смачний "Кіндер пингви".