Запечена молода картопля з вершковим маслом і зеленню складе гідну конкуренцію картоплі по-селянськи, а може й перевершить її. Хрустка золотава скоринка на молодій картоплі та апетитний аромат часнику зроблять її вашою улюбленою
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСкладники:
- Картопля - 1 кг
- Паприка - 1 ч. Л.
- Вершкове масло - 50 г
- Соняшникова олія - 1 ст. л.
- Кріп - 1 пучок.
- Часник - 3 зуб.
- Сіль за смаком
- Чорний перець мелений за смаком
Приготування:
Молоду картоплю ретельно помийте і почистьте. Складіть її у каструлю та залийте водою. Варіть картоплю 5-10 хвилин в залежності від її розміру. Посоліть. Коли картопля звариться, перекладіть її у глибоку посудину та дайте трохи охолонути.
Тепер поперчіть картоплю, додайте червону паприку та 1 ст. л. рослинної олії. Струсіть картопля, щоб спеції рівномірно розподілилися. Викладіть картоплини на деко, застелене пергаментом. Випікайте у духовці при 200° протягом 25 хвилин.
Тепер потрібно розтопити вершкове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі і пропустити через прес 3 зубчики часнику і полити ними картоплю. Зверху страву посипте нарізаним кропом. Також можна додати потертий сир за смаком і потримати ще 3-5 хв у духовці.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,