Щоб приготувати смажені пиріжки не обов'язково годинами стояти над розпеченою сковорідкою. Пропонуємо спробувати особливий
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСкладники:
- Пшеничне борошно - 1 кг
- Дріжджі - 10 г
- Цукор - 3 ст. л.
- Сіль - 2 ч. Л.
- Молоко - 750 мл
- Соняшникова олія - 5 ст. л.
- Яйце - 6 шт.
- Зелена цибуля 3 пучки
- Вершкове масло - 6 ст. л.
- Чорний перець мелений за смаком
Приготування:
Борошно просійте через сито. Додайте до нього сухі дріжджі, цукор і сіль. Змішайте ці складники та влийте до них підігріте молоко. Додайте у тісто 5 ст. л. розтопленого вершкового масла і замісіть еластичне тісто. Вимішуйте його протягом 5 хв. Перекладіть в миску і накрийте рушником. Так тісто має постояти 40 хвилин.
Наріжте зелену цибулю і перекладіть її у глибоку посудину. Додайте 5 ст. л. розтопленого вершкового масла. Посоліть і поперчіть за смаком та ретельно перемішайте. Відварені круто яйця наріжте кубиками і перемішайте з цибулею.
Тісто розділіть на невеликі частини, розміром з долоню. Розкачайте їх та начиніть яєчно-цибулевою начинкою, щільно заліплюючи краї пиріжків. Обсмажуйте на розпеченій рослинній олії до золотистого кольору на середньому вогні. Готові пиріжки викладайте на широку посудину, застелену паперовою серветкою. За таким же рецептом можна приготувати пиріжки з картоплею та з капустою, оскільки тісто у них універсальне.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють —
Також Знай.uа" писав,