М'ясо з грибами в сметанному соусі є дуже апетитною та простою в приготуванні стравою. До того ж, вона ще й універсальна, так як можна готувати як в духовці, так і на сковороді. Гриби підійдуть сушені та свіжі, а також можете взяти печериці або лісові грибочки. Більш того, поєднання м'яса і грибів дуже смачне, але якщо приготувати в сметанному соусі - виходить неймовірно ніжним, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.

Інгредієнти:

  • 800 г – свинини/яловичини;
  • 2 шт. – моркви;
  • 2 шт. – середніх цибулини;
  • 300 г – печериць;
  • 200 г – сметани;
  • сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Спочатку нарізаємо м'ясо середніми шматочками та обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки.

Популярні новини зараз
Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Блокування пенсійних карток: ПриватБанк залишає стареньких без грошей на життя Уряд готує пенсіонерам несподіваний сюрприз: хто отримуватиме на 2 тисячі більше
Показати ще

2. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — соломкою, гриби - скибочками. Також обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5 хвилин.

3. Відправляємо в ту ж сковороду м'ясо, добряче перемішуємо.

4. Доливаємо склянку гарячої води або бульйону, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості м'яса. В кінці додаємо сметану та тушкуємо ще 5-7 хвилин.

5. Готову страву можна подавати до столу з улюбленим гарніром.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати яловичину з болгарським перцем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт маринаду до шашлику.

Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондану.