М'ясо з грибами в сметанному соусі є дуже апетитною та простою в приготуванні стравою. До того ж, вона ще й універсальна, так як можна готувати як в духовці, так і на сковороді. Гриби підійдуть сушені та свіжі, а також можете взяти печериці або лісові грибочки. Більш того, поєднання м'яса і грибів дуже смачне, але якщо приготувати в сметанному соусі - виходить неймовірно ніжним, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Інгредієнти:
- 800 г – свинини/яловичини;
- 2 шт. – моркви;
- 2 шт. – середніх цибулини;
- 300 г – печериць;
- 200 г – сметани;
- сіль і перець – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку нарізаємо м'ясо середніми шматочками та обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — соломкою, гриби - скибочками. Також обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
3. Відправляємо в ту ж сковороду м'ясо, добряче перемішуємо.
4. Доливаємо склянку гарячої води або бульйону, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості м'яса. В кінці додаємо сметану та тушкуємо ще 5-7 хвилин.
5. Готову страву можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати яловичину з болгарським перцем.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт маринаду до шашлику.
Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондану.