Печиво з мигдалем та журавлиною - сказати, що воно смачне, це значить нічого не сказати. А й воно не дивно чому, бо воно дуже ніжне, підходить до чаю або кави і розлітається зі столу в два рахунки. Рецептів такого десерту дуже багато, а відтак, рекомендуємо вам найкращий.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- 2 столові ложки меленого лляного насіння;
- 6 столових ложок води;
- ½ склянки кокосового масла (120 м), розтопленого;
- ½ склянки цукру (100 м);
- ¼ склянки коричневого цукру (55 г);
- 1 чайна ложка мигдалевого екстракту;
- 1 ½ склянки універсального борошна (190 м);
- ½ чайної ложки розпушувача;
- ½ чайної ложки харчової соди;
- ½ склянки вівсяних пластівців;
- ¾ склянки сушеної журавлини або свіжої журавлину для більшої терпкості;
- ½ склянки мигдальних пелюсток.
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 180 ° C. Вистелити пергаментним папером.
2. Змішайте насіння льону і воду в невеликій мисці. Дайте настоятися близько 10 хвилин.
3. У великій мисці збийте кокосове масло, цукор, коричневий цукор, насіння льону з водою і мигдальний екстракт до однорідного стану.
4. Просіяти борошно, розпушувач і соду і перемішайте лопаткою до отримання однорідної маси.
5. Додайте вівсяні пластівці, журавлину і мигдальні пелюстки.
6. Викладіть печиво на підготовлений лист.
7. Випікайте протягом 20-22 хвилин, поки краю не стануть злегка золотавими.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати легкий вінегрет з оселедцем.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт яловичини з болгарським перцем.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати ананасовий сорбет.