Літо – прекрасна пора, коли є величезна кількість свіжих овочів, з яких можна творити прості і смачні шедеври. При цьому не потрібно купувати нічого особливого, більшість овочів коштують копійки в будь-якому супермаркеті. Пропонуємо вам рецепт легкого, літнього салату, який порадує всю вашу сім'ю. Ідеально підійде в якості гарніру. Для приготування вам знадобляться.
Огірок – 2 шт.;
Редиска – 4 шт.;
Помідор – 2 шт.;
Цибуля ріпчаста – 1 шт.;
Зелень: цибуля, кріп, петрушка;
Оливкова олія;
Сіль за смаком;
Перець за смаком.

Салат з молодої капусти, скріншот: YouTube
Салат з молодої капусти, скріншот: YouTube


Огірки ретельно промиваємо та нарізаємо напівкружечками. Редиску ріжемо кружальцями. Помідори необхідно порізати шматочками, а цибулю – кільцями. Зелень необхідно дрібно нарізати. Далі змішуємо все в одній ємності, заправляємо оливковою олією, солимо і перчимо. На цьому все. Приготування цього елементарного салатику займе не більше 10 хвилин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати яловичину з болгарським перцем.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт маринаду до шашлику.

Також "Знай.ua" писав, що ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондана.