Качани кукурудзи вважаються особливим літнім делікатесом. Навіть вже просто зварені з сіллю вони дуже смачні, але це ще й основа для більш вишуканих страв. Тим не менш, для цього не обов'язково вигадувати щось дуже складне й година стояти на кухні - цей рецепт кукурудзяних качанів з сиром і зеленню точно не залишить байдужим.

Інгредієнти

  • Кукурудза (качан) - 5 шт
  • Адигейський сир - 50 г
  • Бринза - 50 г
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Молоко - 4 ст. л.
  • Помідор (чері) - 10 шт
  • Оливки - 10 шт
  • сіль
  • Перець чорний

Качани очистити від листя, покласти в киплячу підсолену воду, варити до відділення кукурудзяного зерна 15-20 хвилин.

У каструльці змішати сир, бринзу, дрібно нарізану зелень і молоко. На слабкому вогні нагріти, помішуючи, але не доводячи до кипіння, до утворення густого соусу. Посолити і поперчити за смаком.

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Кукурудзяні качани вийняти, обсушити, нанизати на дерев'яні шпажки.

З кожного боку нанизати по томату-чері і оливки.

Полити сирним соусом і подавати до столу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати легкий вінегрет з оселедцем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт яловичини з болгарським перцем.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати ананасовий сорбет.