Качани кукурудзи вважаються особливим літнім делікатесом. Навіть вже просто зварені з сіллю вони дуже смачні, але це ще й основа для більш вишуканих страв. Тим не менш, для цього не обов'язково вигадувати щось дуже складне й година стояти на кухні - цей рецепт кукурудзяних качанів з сиром і зеленню точно не залишить байдужим.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- Кукурудза (качан) - 5 шт
- Адигейський сир - 50 г
- Бринза - 50 г
- Зелень (кріп, петрушка)
- Молоко - 4 ст. л.
- Помідор (чері) - 10 шт
- Оливки - 10 шт
- сіль
- Перець чорний
Качани очистити від листя, покласти в киплячу підсолену воду, варити до відділення кукурудзяного зерна 15-20 хвилин.
У каструльці змішати сир, бринзу, дрібно нарізану зелень і молоко. На слабкому вогні нагріти, помішуючи, але не доводячи до кипіння, до утворення густого соусу. Посолити і поперчити за смаком.
Кукурудзяні качани вийняти, обсушити, нанизати на дерев'яні шпажки.
З кожного боку нанизати по томату-чері і оливки.
Полити сирним соусом і подавати до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати легкий вінегрет з оселедцем.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт яловичини з болгарським перцем.